9 Tem 2010

Cool Shops Barcelona

1) Como Agua de Mayo

Mariona Gen, Miriam Ocariz gibi İspanyol tasarımcıların koleksiyonlarını ve Pedro Garcia'nın muhteşem ayakkabılarını bulabileceğiniz bu küçük dükkan Borne bölgesinde bulunuyor.

Carrer Argenteria 43 08002

2) Vinçon

1934 yılında kurulan ve bir aile şirketi olan bu mağaza ''Contemporary Design Products For Home'' başlığı altında eviniz, banyonuz, salonunuz hatta kendiniz için (saat, çanta vb) tasarım objeleri satıyor. Mağazanın gerek metrakaresinin büyüklüğü gerekse görsel düzenlemesinden dolayı bir tasarım müzesi olarak adlandırılabilir. En değişik, eğlenceli, işlevsel ve modern tasarımları bu mağazada bulabilirsiniz.

Passeig de Gracia, 96 08008

3) Replay

Marka bildiğimiz jean markası Replay. Koleksiyonu ve ürün gamı her zaman karşılaştıklarımızdan. Bu mağazadaki en değişik özellikler muhteşem mimarisi ve dekorasyonu. Art Nouveau esintisi taşıyan bir binanın içerisinde bulunan bu devasa mağaza tam 800 metrekare büyüklüğünde. Görsel mağazacılığın en yaratıcı öğeleri (eski bilgisayar parçaları ile kaplı panel wall'lar), değişik mimarisi ve arkadaki bahçesine bakan büyük süs havuzu ile sizi şaşırtıyor.

Passeig de Gracia, 60 08007


5) Xocoa

Bir dükkan düşünün baştan aşağı çikolata satan. Sütlü, beyaz, bitter çikolataların portakal, fıstık, çilekli yoğurt, frambuaz, yeşil çay, badem ve hatta biber ile kombinlediği bu dükkanda çikolataların ambalajları da tatları kadar ilgi çekici. Çikolata tabletlerinin yanı sıra çikolata birası ''Birracao'', çikolata temalı t-shirtler ve müzik CD'leri bulabileceğiniz Xocoa'da çikolata aşıklarını mutlu etmek için yok yok.

Carrer Petritxol, 11 Eixample 08002

6) Le Swing

Bu mağaza için bir vintage cenneti diyebiliriz. Loewe ve Christian Dior'un en nefis kesici çantalarını, Alberta Ferreti'nin elbiselerini ve Yves Saint Laurent'in ayakkabı ve gözlüklerini burada bulabilirsiniz.

Carrer del Doctor Dou, 11 08001

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder